Contact|

2e Thuiszitterscongres


27 JUN 2019 | BUSSUM

Accreditatie

Accreditatiepunten

Wanneer accreditatie aanvragen zijn goedgekeurd, dan vermelden wij dat met puntentoekenning op deze website.


Accreditatiebureau NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog (K&J) / NVO Orthopedagoog-Generalist (OG)

Categorie Accreditatiepunten
K&J/OG herregistratie 4
K&J/OG opleiding - behandeling 1
K&J/OG opleiding - diagnostiek 0,5
K&J/OG opleiding - overige taken 0,5

Accreditatiebureau Sociale Geneeskunde (AbSg)

Categorie Accreditatiepunten
Nascholing Jeugdgezondheidszorg 4

AERP - Leerplicht en RMC (INGRADO)

Het Thuiszitterscongres (accreditatienummer / ID nummer 359166) is geaccrediteerd voor het Landelijk Kwaliteitsregister Leerplicht en RMC (LKLR). Deelname levert 4,00 punten.

 

Stichting Kwaliteitsgerister Jeugd (SKJ)

Het 2e Thuiszitterscongres (SKJ204026) is goedgekeurd door de accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Jeugd in de categorie Informeel leren - Conferentie. Het geaccrediteerde puntentotaal is 5.00

Lerarenportfolio

Het Thuiszitterscongres is aangemeld en gepubliceerd bij het Lerarenportfolio van de Rijksoverheid. Via de catalogus op lerarenportfolio.nl kunt u de activiteit toevoegen aan uw eigen portfolio. De aanbodcode is 00401-01513.


Accreditatieaanvragen

Voor het Thuiszitterscongres is accreditatie aangevraagd bij 

  • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) 
  • Accreditatiebureau Sociale Geneeskunde (AbSg) 
  • Accreditatiebureau NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog (K&J) / NVO Orthopedagoog-Generalist (OG)
  • AERP - Leerplicht en RMC (INGRADO)

De aanvragen worden ingediend zodra het programma gereed is. Zodra er meer bekend is over goedkeuring en puntentoekenning dan vermelden wij dat op deze website. 

Is er een vereniging waarvan u accreditatie wenst te krijgen voor congresdeelname? Laat het ons weten, dan bekijken wij graag de mogelijkheden. Hierbij is het van belang om te weten is dat accredtiatieaanvragen veelal tenminste 6 weken voor uitvoering ingediend moeten worden om op tijd goedgekeurd te worden. Sommige verenigingen hebben langer nodig om de aanvraag te behandelen.
Deelnemers kunnen nadat 90% van de scholing geweest is altijd een presentielijst tekenen voor een certificaat van deelname. Met dit certificaat is het bij sommige verenigingen mogelijk om als professional zelf accreditatie aan te vragen. Informeer bij uw beroepsvereniging naar de mogelijkheden die er voor uw registratie zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen over het congres? Neemt u dan gerust contact met ons op via het feedback formulier.


Procedure & Voorwaarden

Indien u een certificaat van deelname wilt (voor het aanvragen van accreditatie), dan zijn er een paar belangrijke dingen om rekening mee te houden. Leest u onderstaande voorwaarden en regels alstublieft goed door. Voor vragen en opmerkingen kunt u ons altijd mailen (office@logacom.nl) of bellen (020-3203364). Op de congresdag zelf bent u uiteraard van harte welkom onze registratiebalie.

Presentie & handtekening verplicht
Voor het verkrijgen van punten is aanwezigheid verplicht. Om dit aan te tonen dient u bij vertrek één van de presentielijsten tekenen. Een aantal verenigingen vereisen dat een deelnemer tenminste 90% van de bijeenkomst aanwezig is geweest, deze regeling houden wij aan voor alle accreditaties en voor het afgeven van een certificaat van deelname. Presentie wordt alleen doorgevoerd van deelnemers die de presentielijst na 15.50 uur hebben getekend. Voor SKJ geregistreerde professionals geldt dat zij 100% van de scholing bijgewoond moeten hebben, voor een certifacaat van deelname mogen zij de presentielijst na 16.20 uur tekenen. Toekenning van punten is niet aan scholingsaanbieder Logacom, maar aan de accreditatiecommissie van de beroepsvereniging.

Registratienummer
Wanneer u gebruik wilt maken van accreditatie dan hebben wij uw registratienummer nodig. Uw registratienummer heeft u bij uw aanmelding op kunnen geven. Indien u dit nog niet gedaan heeft, kunt u zich bij onze registratiebalie melden of een e-mail sturen naar office@logacom.nl.