Contact|

Thuiszitterscongres


28 JUN 2018 | BUSSUM

Accreditatie

Voor het Thuiszitterscongres  wordt in principe geen accreditatie aangevraagd.

 

Accreditatie

Voor het Thuiszitterscongres is accreditatie aangevraagd bij 

  • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) 
  • AERP - Leerplicht en RMC (INGRADO)

De aanvragen zijn kort voor uitvoering ingediend en nog niet nog niet goedgekeurd, zodra hierover uitsluitsel is dan vermelden wij dat op deze website. 

Is er een vereniging waarvan u accreditatie wenst te krijgen voor congresdeelname? Laat het ons weten, dan bekijken wij graag de mogelijkheden. Hierbij is het van belang om te weten is dat accredtiatieaanvragen tenminste 6 weken voor uitvoering ingediend moeten worden om nog op tijd te worden goedgekeurd. Sommige verenigingen hebben zelfs langer nodig om de aanvraag te behandelen.
Deelnemers kunnen nadat 90% van de scholing geweest is wel een presentielijst tekenen voor een certificaat van deelname. Met dit certificaat kunt u zelf accreditatie aanvragen, informeer bij uw beroepsvereniging naar de mogelijkheden die er voor uw registratie zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen over het congres? Neemt u dan gerust contact met ons op via het feedback formulier.


Procedure & Voorwaarden

Indien u een certificaat van deelname wilt (voor het aanvragen van accreditatie), dan zijn er een paar belangrijke dingen om rekening mee te houden. Leest u onderstaande voorwaarden en regels alstublieft goed door. Voor vragen en opmerkingen kunt u ons altijd mailen (office@logacom.nl) of bellen (020-3203364). Op de congresdag zelf bent u uiteraard van harte welkom onze registratiebalie.

Presentie & handtekening verplicht
Voor het verkrijgen van punten is aanwezigheid verplicht. Om dit aan te tonen dient u bij vertrek één van de presentielijsten tekenen. Een aantal verenigingen vereisen dat een deelnemer tenminste 90% van de bijeenkomst aanwezig is geweest, deze regeling houden wij aan voor alle accreditaties en voor het afgeven van een certificaat van deelname. Presentie wordt alleen doorgevoerd van deelnemers die de presentielijst na 16:30 uur hebben getekend. Voor SKJ geregistreerde professionals geldt dat zij 100% van de scholing bijgewoond moeten hebben, voor een certifacaat van deelname mogen zij de presentielijst na 17:00 uur tekenen. Toekenning van punten is niet aan scholingsaanbieder Logacom, maar aan de accreditatiecommissie van de beroepsvereniging.

Registratienummer
Wanneer u gebruik wilt maken van accreditatie dan hebben wij uw registratienummer nodig. Uw registratienummer heeft u bij uw aanmelding op kunnen geven. Indien u dit nog niet gedaan heeft, kunt u zich bij onze registratiebalie melden of een e-mail sturen naar office@logacom.nl.

Puntentoekenning

AERP - Leerplicht en RMC (INGRADO)
Het Thuiszitterscongres (accreditatienummer / ID nummer 329444) is geaccrediteerd voor het Landelijk Kwaliteitsregister Leerplicht en RMC(LKLR). Deelname levert 5,00 punten.

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd
Het Thuiszitterscongres (accreditatienummer / ID nummer SKJ201845) is goedgekeurd door de accreditatiecommissie van de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd in de categorie informeel leren - conferentie. Deelname levert 5,00 punten.

Note: SKJ vereist voor accreditatie volledige deelname. Voor een certificaat met SKJ registratie geldt dat u niet vroegtijdig kunt vertrekken, u kunt pas na 17:00 uur de presentielijst tekenen.